AKPPM akrediton laboratorin për kualitet të barnave

Agjencia e Kosovës për Produkte dhe Pajisje Medicinale ka bërë akreditimin e laboratorit për kualitet dhe cilësi të barnave

Njoftim

Njoftim per qarkulluesit farmaceutik me pakicë që operojnë në Republikën e Kosovës