Informatë

06-02-2020

Ju informojmë që për shkakë të disa problemeve teknike me internet, ekipi jonë sot nuk kanë qasje në sistem dhe e kemi të pamundur të kryejm kërkesat e juaja. Ju faleminderit për mirëkuptimin.