LISTA E BARNATOREVE KUJDESTARE PËR DATAT 19 - 31 Maj 2020

19-31.05.2020

Lista e barnatoreve këujdestare në Republikën e Kosovës gjate datave 01 deri më 04 Maj 2020 Informatë: Ky orar vlen për kujdestaritë pas orës 22:30, kurse për oraret e ditëve të tjera, të vikendeve apo festave vlejnë oraret sipas kufizimeve nga komunat për barnatoret nga listat e publikuara nga Akppm/Msh "Njoftim sipas kërkesës së drejtorisë së shëndetsisë Komuna e Mitrovicës në kujdestari për këtë Komunë janë vendosur barnatoret: Rita Pharm dhe Shqiproni Pharm 1 nga datat 19 deri me 20 Maj"