AKPPM nderon me Mirënjohje anëtarët e Bordit për Ankesa

Ud.Kryeshefi i AKPPM Arianit Jakupi ka nderuar me mirënjohje anëtarët e Bordit për Ankesa, avokatin Heset Mazrekaj, Prof.Dr.Shemsedin Dreshaj dhe Mr.Ph.Gjon Gega, për kontributin, bashkëpunimin profesional dhe përkushtimin e tyre si anëtarë të Bordit për Ankesa, prej vitit 2011 për zhvillimin e Agjencisë së Kosovës për Produkte dhe Pajisje Medicinale.