Një hap më shumë drejt akreditimit të Laboratorit Zyrtar të AKPPM-së

Një hap më shumë drejt akreditimit të Laboratorit Zyrtar të AKPPM-së

Manuali i cilësisë i përpiluar nga ekipi profesional i Laboratorit Zyrtar për Produkte dhe Pajisje Medicinale me në krye drejtorin e LZPP, Mr.Ph Lutfi Mualu dhe menaxheren e cilësisë, Ing.Chem Afërdita Camaj, u aprovua sot nga u.d Kryeshefi Ekzekutiv i AKPPM-së, Mr.Ph Arianit Jakupi. Ky manual është realizuar në përputhje me ISO Standardet 170 25, dhe kësisoj Laboratori Zyrtar është në rrugë të mirë drejt përmirësimit të standardeve dhe akreditimit të tij.

More