Një hap më shumë drejt akreditimit të Laboratorit Zyrtar të AKPPM-së

Një hap më shumë drejt akreditimit të Laboratorit Zyrtar të AKPPM-së

Manuali i cilësisë i përpiluar nga ekipi profesional i Laboratorit Zyrtar për Produkte dhe Pajisje Medicinale me në krye drejtorin e LZPP, Mr.Ph Lutfi Mualu dhe menaxheren e cilësisë, Ing.Chem Afërdita Camaj, u aprovua sot nga u.d Kryeshefi Ekzekutiv i AKPPM-së, Mr.Ph Arianit Jakupi. Ky manual është realizuar në përputhje me ISO Standardet 170 25, dhe kësisoj Laboratori Zyrtar është në rrugë të mirë drejt përmirësimit të standardeve dhe akreditimit të tij.