Njoftim

Për profesionistët shëndetësor dhe të interesuarit tjerë që nuk ishin të pranishëm në Promovimin e rezultateve të Hulumtimit “Konsumi i Barnave në Kosovë 2011-2013”, të autorit Mr.Ph Arianit Jakupi, ju informojmë që këtë Publikim në mënyrë elektronike mund ta gjeni duke klikuar ne rubriken Publikime-Raportet